У дома > Новини > Фирмени новини

Babio Biotechnology ви кани да се присъедините към 20-ия Китайски международен панаир на лабораторната медицина (CACLP)

2023-05-12


20-то Китайско международно изложение за лабораторна медицина и трансфузионни инструменти и реагенти (CACLP) ще се проведе в Nanchang Greenland International Expo Center на 28-30 май 2023 г. По това време Babio Biological ще очаква пристигането ви на щанда A3-1123 !


От създаването си през 2003 г. Jinan Babio Biological Co., Ltd. се фокусира върху научноизследователската и развойна дейност, производството, продажбите и обслужването на медицински изделия и ин витро диагностични реагенти, предоставяйки на клиентите професионални диагностични решения. Сега Babio разполага с широка гама от продукти, обхващащи сърдечно-съдови заболявания, инфекциозни заболявания, тестове за лекарства, бременност, биохимия, миокардни тестове, лабораторни консумативи, медицински консумативи като кръвопреливане и кръвопреливане, епруветки и тампони за вземане на вирусни проби, бърз тест за колоидно злато комплекти и т.н. Много от нашите продукти са преминали NMPA, CE, UKCA, MDAA и други международни сертификати, широко продавани в над 100 страни и региони, конкурентни и задоволителни продукти и услуги.


Babio ще се ангажира да изгради международна марка с високо ниво на техническа сила, силен мениджърски екип, усъвършенствано производствено оборудване, за да предостави на клиентите продукти и услуги с по-високо качество.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept