У дома > Новини > Новини от индустрията

Цена на едро Тест за H. Pylori антиген Тест за бързо откриване на Helicobacter Pylori, Helicobacter Pylori

2022-06-15

Какъв симптом правихеликобактер пилориимат често?

Helicobacter pyloriе единственото известно оцеляване на бактерия в стомаха на човека, има много силна инфекциозност, може да се разпространява чрез слюнката, заболяването ще доведе до стомашна язва и увреждане на стомашната лигавица и друг автоимунен възпалителен отговор, тези фактори ще бъдат показани като лоши дъх, лошо храносмилане и отслабване три симптома. След като се подозира, че е заразен сHelicobacter pylori, можете да отидете в болницата, за да направите съответния преглед.


Helicobacter pylori(H.pylori) IgG/ IgMТестов комплект (метод с колоидно злато) от Baibo Bio се използва за in vitro качествено откриване наHelicobacter pyloriантитяло IgG/IgA в проби от човешки серум/плазма/цяла кръв. За хора, които не са лекувани заHelicobacter pyloriерадикация, съчетана с клинични и други лабораторни показатели, се използва за спомагателна диагностика наHelicobacter pyloriинфекция.

Забележка: Продуктите за откриване на антитела не могат да се използват за скорошна преценка на оценката на ерадикационния ефект наHelicobacter pylori.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept